Áhkku Blog

Áhkku Blog

A diary about the exhibition "Áhkku - I honour us"

Opening day

Category: DiaryPosted by Kari 2007-05-16 06:24:43

Vernissage och vernissage! Vet inte om jag vill kalla det för vernissage. Utställningen har varit öppen i flera dagar och det var mer en fest med flera uppträdanden. Sohna, Mattias o Caleb kom och det kändes jätteskönt att ha kära så nära. Caleb var såå söt.

Och jag talade inte och inte jojkade jag heller. Förlorade bara helt plötsligt lusten.

Ja, det blev inget av med UN radio. Däremot blev jag intervjuad och filmad av UN TV. Så nu kan man både se och höra mig hacka på broken english!

En massa kontakter och utbytande av mailadresser och telefonnummer. "If you ever come to Ecuador, contact me......etc. etc." Och Manuel från Arizona kommer till Göteborg 4 timmar efter mig. Han ska resa runt i Sverige och föreläsa om urfolksfrågor. Kontakt, kontakt! Jag är uppfylld av alla upplevelser och jag är uppfylld av allt som kommer att hända i framtiden. Ja, jag reser, inåt och utåt. Stormen har bedarrat, för stunden. Jag återvänder hem o vill nudda era hjärtan, ni alla som reser med mig. Tack!Blog Image

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Niklas 2007-06-27 14:05:15

Imponerande !!!!!